Voor het derde jaar op rij staan we op de Solar Solutions in Haarlemmermeer. Onze exclusieve distributeur Technea Duurzaam zal daar bezoekers inspireren over het ballastvrij en stormvast monteren met Jual Solar. Wist u bijvoorbeeld dat we ons niet alleen richten op zonnepanelen, maar ook oplossingen hebben voor warmtepomp-units en zonnecollectoren?

Over Jual Solar

Wij zijn een Deense fabrikant en produceren ballastvrij montagemateriaal voor het installeren van zonnepanelen, zonnecollectoren en warmtepompen. U krijgt daarbij garantie op stormvastheid omdat u het montagemateriaal (dakconsoles) fixeert aan dakconstructie. Het dak blijft 100% waterdicht omdat we de consoles in de fabriek al voorzien van exact dezelfde dakbedekking als op uw project.

Wat kunt u verwachten

Ballastvrije montagesystemen maken een grote groei door. Het aantal duurzame installaties op daken neemt namelijk rap toe. Daarbij wordt het risico van ballast vaak onderschat, om nog maar niet te spreken over ballast bij lichte dakconstructies, afwijkende dakvormen of grote hoogtes.

Gelukkig wordt ons systeem nu veel gebruikt zodat stormschades en lekkages worden vermeden. In onze optiek moet er bij het installeren van duurzame installaties op daken meer respect zijn voor het behoud van de dakfunctionaliteiten zoals afwatering en isolatie.

We gebruiken Solar Solutions daarom al drie jaar om het gesprek aan te gaan met onze relaties en bezoekers. Tegen welke problematiek lopen zij aan in de markt, wat is hun gebruikerservaring met ons systeem en waar hebben ze behoefte aan. Solar Solutions draait bij ons om kennis vergaren, delen, bewustwording en het versterken van relatiebanden.

Dit jaar laten we op een grote videowall zien hoe de installatie van Jual Solar montagesystemen werkt. En bij wat voor type projecten Jual Solar vooral wordt gebruikt. Daarnaast ontdekt u onze oplossingen om zonnecollectoren en warmtepomp-unit stormvast op het dak te installeren.

 

Gratis toegangskaarten

Wilt u ons bezoeken? Gebruik onze invitatiecode 19TECHNEA en vraag gratis toegangskaarten aan. We zien u graag op onze stand C11

Solar Solutions
19, 20 en 21 maart
10:oo – 18:00 uur
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1, 2141SB, Vijfhuizen