Jual Solar Nederland

Op zoek naar een oplossing om bijvoorbeeld  zonnepanelen, zonneboilers of warmtepompen te plaatsen op ieder soort dak? Dan bent u bij Jual Solar Nederland aan het juiste adres. Deze Deense fabrikant produceert speciale ‘dakconsoles’ waardoor het mogelijk is om producten ballastvrij op allerlei daken te leggen. Enkele voordelen van ballastvrij installeren:

  • Zonder ballast bestaat er geen kans op scheurvorming in dakbedekking
  • Ballastvrij garandeert behoud van de dakfunctionaliteiten
  • Nu ook producten installeren op daken die geen ballast kunnen dragen

 

Garantie op stormzekerheid en waterdichtheid

Het speciale van de Jual montagesystemen is dat een dak waterdicht blijft en je weet dat de producten veilig op het dak liggen. Het bevestigingsframe wordt namelijk mechanisch aan het dak verankerd via diverse bevestigingsmaterialen. Dit garantie een hoge trek-, zuig- en drukkracht. Bovenop het bevestigingsmateriaal wordt vervolgens de dakconsole (incl. stuk dakbedekking) aangebracht. De consoles worden op maat geproduceerd in de fabriek en daarbij voorzien van dezelfde dakbedekking als bij het project wordt gebruikt. Een dakdekker kan hierdoor garantie geven op waterdichtheid.  

 

Waarom kiezen voor Jual Solar systemen?

Bij een hellend dak (10°)  zie je in de praktijk nog wel eens ‘alternatieve’ creaties om zonder ballast te werken. Er worden bijvoorbeeld schroefhaken gebruikt die vervolgens met dakbedekking worden afgeplakt. Dit is vrijwel nooit een professionele oplossing. De kans op lekkages en dergelijk blijft zeer groot.

De Jual Solar montagesystemen zijn daarentegen volledig test en TUV Rheinland gecertificeerd. Bovendien is Jual Solar ooit begonnen in de dakdekkers-wereld en maken ze nu alles op gebied van dakbedekking: dakdoorvoeren, ventilatie, kabelgoten etc.

 

 

Jual Solar Nederland

Voor de distributie van ons bevestigingsmateriaal, werken wij samen met Technea Duurzaam. Zij vertegenwoordigen Jual Solar Nederland en zijn hierbij exclusieve leverancier. Voor vragen kunt u contact opnemen via 058 – 288 47 39  of info@technea.nl