Blogs

Zonnepanelen op een woontoren van 71 meter hoog

Zonnepanelen op een woontoren leggen? Op grote hoogtes heb je te maken met grotere risico’s vanwege de turbulente wind. Net als bij deze Leemanstoren in Den Haag is een stormvast montagesysteem nodig en ontkom je niet aan fixatie aan het dak. PV Systems en Breman Kampen kozen daarom voor onze montagesystemen.

Stormvast monteren van zonnepanelen op een woontoren

Om garantie te kunnen geven dat de zonnepanelen veilig op het dak blijven liggen, zijn bij dit project 58 betonankers gebruikt. Hieraan zijn vervolgens onze maatwerk-dakconsoles bevestigd. Hierdoor heeft de opdrachtgever garantie op stormzekerheid en waterdichtheid.

Zonnepanelen op flat hoogbouw Leemanstoren DenHaag Zonnepanelen op appartementengebouw woontoren Lumiere Zonnepanelen op hoog plat dak van flat Leemanstoren Den Haag

Maatwerk oplossing

Goed om te weten is dat ons montagesysteem een maatwerk oplossing is. Aan de hand van de situatie (soort dak, hoogte, regio, constructie) wordt bepaalt hoeveel dakconsoles er exact nodig zijn om garantie te kunnen geven. Op basis van de projectgegevens maken wij vervolgens dakconsoles op maat. Dat betekent dat iedere console wordt voorzien van exact dezelfde dakbedekking als op locatie. Een installateur of dakdekker kan zo garantie geven dat het dak waterdicht blijft.

 

“Interesse in onze ballastvrije montagesystemen? We vertellen u er graag meer over via 058 – 288 47 39 of info@technea.nl

Client
PV Systems en Breman Kampen